Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Kameri aylardan Rebiü’l-evvel ayının 12. gecesi dünyaya gelmiştir. Bu gece Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır. Ülkemizde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan araştırmalar sonucu miladi takvime göre 20 Nisan tarihi olduğu kabul edilmiştir. Sabitlenerek her yıl düzenli olarak kutlanan Kutlu Doğum Haftası Malatya Gençlik Merkezleri gönüllü gençleri tarafından unutulmadı!


Efendimizi anmak ve anlatmak adına bugün icra edilen Kutlu Doğum Programımız Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlarken Badıllı Cami İmamı Abdullah KIZILTAŞ'ın sohbetiyle devam etti. Ayrıca sohbetten sonra gençlik merkezi üyelerimizden Aslı Zencirli ve Eda Altun'nun okudukları şiirler ile gençlik lideri Ramazan Demirhan ve gönüllü gencimiz Ahmet Yavuz Saray'ın seslendirdikleri ilahiler izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı. Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi FINDIKLI'nın yanında Şube Müdürlerimiz Ömer DAĞDELEN, Ahmet Yücel Mennune DENİZHAN ve çok sayıda izleyici katıldı.

“Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim;çSana uymayan ölçü, hayat olsa teperim!”

Diyen tüm gençlerimize vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ediyor, bir başka programda birlikte olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz.