Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Sadi FINDIKLI Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

Genç Memur-Sen Başkanı aynı zamanda Spor Lisesi Müdürü olan Oğuz GÜÇLÜ ile İl Müdürümüz Mustafa Sadi FINDIKLI’yı gençlerle bir araya getirerek tecrübe ve tavsiyelerini paylaşma fırsatı vermiş oldu.

Gençler ile yapılan bu buluşmada gençlere Milli ve Manevi fikir Dünyamız ile Hayata dair tecrübe ve tavsiyelerin anlatıldığı gençlerle buluşma toplantısı dinleyiciler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. Hem Gençler Hem de Başkan Oğuz GÜÇLÜ bu ziyaretten oldukça yararlandıklarını ve devamının ilerdeki günlerde yeniden yapılmasını dileyerek teşekkür etti.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’da “Daha önce M.T.T.B, Genç Müsiad ve Anadolu Selçuklu Derneği gençleri ile beraber olduk. Genç Memur-sen ve spor lisesi gençleri ile bir arada olmaktan biz de çok mutlu olduk. Gençlerimizin Milli ve Manevi meselelere duyarlı olup günümüz sorunlarını da bu çerçeve de çözümlemeleri oldukça önemli.  Bizler Büyükleri olarak onlara yalnızca yol gösterip rehberlik etmekteyiz. Neticede harekete geçip hedefe ilerlemek gençlere düşüyor. Umuyor ve diliyorum ki çok donanımlı gençler önümüzdeki yıllarda yeni görevler üstlenecekler ve bir hayli de başarılı olacaklar. Bizim de bir katkımız olursa ne mutlu bize” dedi.