Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret etti.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Akçadağ Belediye Başkanlığını kazanan Ali KAZGAN Akçadağ İlçesinde Gençlik ve Spor tesisleri ve faaliyetleri kapsamında yapılacak çalışmalarda belediye olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğünün yanında olacaklarını Belediyenin tüm faaliyetlere imkanlar nisbetinde destek olacağını belirtti. Ayrıca Akçadağ’a Gençlik Spor Bakanlığınca yaptırılan Spor Salonu ve Ören Sentetik Futbol Sahasının ilçe gençleri için çok önemli ve yararlı tesisler olduğunu vurgulayarak il müdürlüğü şahsında Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür etti.

2015 yılında ise mevcut Akçadağ Futbol Sahasının da zemininin değişmesi halinde ilçenin Spor tesisi ihtiyacı kalmayacağını belirtti.

İl Müdürü M.Sadi FINDIKLI’ da “ Belediye Başkanımız Sn. Ali KAZGAN yıllardan beri Vali Yardımcılığı yapmış kamu hizmeti tecrübesi olan bir arkadaşımızdır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Akçadağ’da yapmış olduğumuz tüm tesislerin bakım ve onarımı gibi konularda, ayrıca Akçadağ’da gerçekleştireceğimiz spor faaliyetlerinde de Belediyemizin desteklerini yanımızda görmek istiyoruz. Birlikte bir çok güzel projeyi ve faaliyeti Akçadağ’lı gençler ve çocuklar yararına gerçekleştireceğimizden eminim” dedi.