Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay ULUSAN, İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay ULUSAN, İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, İl Müdürümüz Ebu Bekir KAYHAN ilimizde yapımı devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaretin ardından Beydağı Gençlik Merkezinde ve yapımı devam eden Beydağı Gençlik Kampında incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay ULUSAN’ a İl Müdürümüz Ebu Bekir KAYHAN eşlik etti.

Beydağı Gençlik Kampı hakkında bilgiler veren İl Müdürümüz Ebu Bekir KAYHAN yaptığı açıklamada; “ Beydağı Gençlik Kampımız 46 dönüm arazi üzerine yapılan, 10675 metre kare toplam kapalı alan, 250 yatak kapasiteli 6 adet konaklama binası, basketbol, voleybol, tenis, futbol ve fitness gibi branşlarının yapılabileceği açık-kapalı spor salonları, sinema salonu, idari binası, nizamiye binası ve açık otoparkı bulunan bölgemizin en büyük tesislerinden biridir. Gençlik kampımızı inşallah en kısa sürede gençlerimizin hizmetine sunacağız. Böylesi büyük bir yatırımı ilimize ve gençlerimizin hizmetine sunan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ na ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, hemşehrimiz İhsan Selim BAYDAŞ’ a çok teşekkür ediyoruz” dedi.