Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın İhsan Selim Baydaş, Hakkari İli Çukurca İlçesi 2’nci Hudut Komutanlığı Hisar Üs Bölgesine BTÖ mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda Şehit olan P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım için düzenlenen cenaze törenine katıldı.  

Şehir mezarlığında düzenlenen cenaze törenine; Vali Aydın Baruş, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, protokol, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. 

İl Müftüsü Veysel Işıldar'ın cenaze namazını kıldırmasının ardından şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım’ın naaşı Malatya Şehitliği’nde toprağa verildi. 

Cenaze Töreninin ardından Vali Aydın Baruş ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, şehidimizin naaşının sarılı olduğu Türk Bayrağı ve Fotoğrafını Şehidin babası Latif Büyükyıldırım ve Şehidin eşi Zeynep Büyükyıldırım’a takdim ettiler.