Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın, Tesis ve Stad Sorumlusu Remzi Uğur, Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Maden  ile birlikte İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret eden Gevrek, yaptığı açıklamada, "Gençlik ve  Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’a teşekkür ediyoruz. Bizi bütün samimiyetiyle kabul etti. Yeni Malatyaspor olarak Kendisine yeni görevinde hayırlı olsun diyoruz." dedi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Başkan Adil Gevrek’e ve yönetim kurulumuzun ziyareti bizi oldukça memnun etti. Kendilerini her yönden destekliyoruz. Yeni Malatyaspor’un birlikte hareket edeceği en önemli kurumlardan  olan İl Müdürlüğümüz ‘dür. Yeni Malatyaspor şehrimizin markası hepimizin ortak değeridir. Yeni Malatyasporumuza elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. " dedi.

Daha Sonra Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’a Yeni Malatyaspor forması hediye etti.