Türkiye Atletzim Federasyonunun 2017 faaliyet programında yer alan,  05 Ekim  - 31 Kasım 2017 tarihleri arasında ilimizde düzenlenen Yürüyüş Milli Takım Hazırlık Kampına Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ziyarette bulundu.

Olimpik Atletizm Kompleksinde 25 Milli Sporcu ve 5 Antrenör ve Atletizm İl Temsilcisi aynı zamanda Kamp Müdürü olan Mahmut Aluçluer’in de yer aldığı Yürüyüş Milli Takımın’nın antrenmanlarını izleyen İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı milli takım antrenörleri ve milli takım sporcuları ile bir araya geldi. 

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı “ Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Sayın Fatih Çintimar’a Yürüyüş Milli Takım Hazırlık Kampını ilimize vermesinden dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi Malatya’da en iyi şekilde ağırlayacağız, her türlü desteği vereceğiz her zaman yanlarındayız” dedi. 

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’nın konuşmasının ardından Yürüyüş Milli Takım hazırlık kampında yer alan sporculara ve antrenörlere tatlı ikramında bulunuldu ve daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.