Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile 3’ten 93’e her yaştan vatandaşımızın katılımıyla yürüyüş yapıldı.

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu himayeleri ve Malatya Valiliği , Gençlik ve Spor il Müdürlüğü koordinesinde 3’ten 93’e her yaştan vatandaşımızla, 81 ilde eş zamanlı yürüyüş gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASKF Bölge Başkanı Seyfullah Özdemir, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Antrenörler, İdareciler, Spor İl Temsilcileri, Sporcular ve vatandaşlar la birlikte yaklaşık 2 Bin kişi katıldı.

Malatya Öğretmen evi önünde davullu zurnalı coşkulu bir şekilde başlayan yürüyüş, İnönü caddesi boyunca devam ederken halkın büyük ilgisini gördü. Daha sonra Malatya Valiliğinin önünde Kapalı çarşının önünde sona eren yürüyüş sonrasında, yapılan halk oyunları gösterisi ile sona erdi.