Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yüzme Yarı Finalleri müsabakaları sona erdi.

Elazığ ilinde 27 - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılan Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Yüzme Yarı Final Müsabakalarına 14 İlden toplamda  175 kız ve 313 erkek olmak üzere 488 sporcunun final için yarıştığı müsabakalar sonunda. Malatyalı Yüzücüler hem erkekler de hem de kızlarda takım olarak ikinci olarak. 25 – 27 Mayıs 2019 tarihleri arasında Samsun ilinde yapılacak olan Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Yüzme Final Müsabakalarına kız ve erkek olarak takım halinde gide bilen tek il oldular.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yüzme Yarı Finalleri müsabakalarında derece yaparak Finallere katılma hakkı kazanan tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve sporcularımızın ailelerini tebrik eder, Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Yüzme Final Müsabakalarında başarılar dileriz.