Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 07 - 08 Nisan 2018 tarihleri arasında Konya'nın Karaman İlçesinde yapılan Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Özel Sporcular Türkiye Şampiyonasında Rahmi Akıncı Orta Okulu madalyalarla döndüler. Almış oldukları bu başarıyı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mustafa Sadi FINDIKLI İle paylaşan, Rahmi Akıncı Orta Okulu  sporcuları ve Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan KILIÇ mutluluklarını dile getirdi.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI '' Sporcularımızı almış oldukları başarılar bizleri onurlandırdı, sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Sporcularımızın bu başarısının arkasında okul idaresi de var, Rahmi Akıncı Orta Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa TATAR, Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan KILIÇ, diğer okul idarecilerini, sporcularımızı sporcularımızın ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim'' dedi.

Dereceye Giren Sporcularımız ise şöyle;

Genç Kızlar ( Otizm) ; Yağmur Aktaş 400 Metrede Türkiye 1.'si, Yağmur Aktaş Uzun atlamada Türkiye 1.'si, Yıldız Kızlar ( Mental ); Canan KILÇIK 800 Metre Türkiye 2.'si , 300 Metre Türkiye 3.'si , Münire ÇAKMAK Gülle atmada Türkiye 3.'sü,  Elanur ALATAş 300 Metre Türkiye 3.'si. 
Yıldız Erkekler ( Mental ); Metehan ATİK 1500 Metre Türkiye 3.'sü, Muhamet Ahmet KIZIL 1500 Metre Türkiye 5.'si, Gökhan KAYA, Uzun atlama Türkiye 5.'si 100 Metre Türkiye 6.'sı