Türkiye Badminton Federasyonun 2014 yılı faaliyet programında yer alan, 15 – 23 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara’da yapılan 36 Ülkenin katıldığı, 17 Yaş Altı Uluslararası Badminton Şampiyonasına katılan ilimiz Milli Takım sporcusu Betül BAŞKAN takım halinde Avrupa üçüncüsü olması nedeniyle antrenörü Nazım DENİZHAN ile birlikte İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ 17 Yaş Altı Uluslararası Badminton Şampiyonasında Milli Takımımız Avrupa üçüncüsü olması  ve Milli Takımımızda ilimiz sporcusu Betül BAŞKAN’ın da yer alması bizleri oldukça onurlandırdı. Alınan bu başarıdan dolayı sporcumuz Betül BAŞKANI ve İl Müdürlüğümüz Badminton antrenörü Nazım DENİZHAN’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI Betül BAŞKAN’ın almış olduğu bu başarıdan dolayı kendisine çeyrek altın hediye ederek ileriki dönemlerde Betül BAŞKAN’dan bir çok başarı beklediklerini kaydetti.