Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Genç Memur Sen Genel Merkez Kurul Üyesi Muhammed Çiftçi, Malatya Genç Memur Sen Başkanı Oğuz Güçlü ve MTTB Başkanı Mehmet Sağdıç Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.

Genç Memur Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan bir açıklama yaptı” Genç Memur Sen Genel başkanlığı olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarıyla sürekli irtibat halinde genç yönetici ve çalışanlarımızın sorunları ve çözümü noktasında iş birliği yapıp geleceğin Türkiye’sinin daha müreffeh ve lider bir ülke olması için çalışmalarımızın sürdüre bilinirliği bu kapsamda Gençlik Spor İl müdürleriyle olan çalışmalara ayrıca önem vermekteyiz. Bu amaçla birkaç İl’e yaptığımız ziyaretlerin birini de Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürümüze yapmış bulunmaktayız. İl Müdürümüzün yapıcı iş birliği tavrı bizleri oldukça memnun etmektedir. Kendisine teşekkür eder, birlikte çok daha verimli çalışmalar yapmamız dileklerimle saygılarımı sunarım” dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’da “ Genç Memur Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden oldukça memnun olduk. Gençlik adına yapılacak olan tüm faaliyetlerden Genç Memur Sen ile birlikte çalışmalar yapılacağını, geleceğin yöneticileri olacak gençlerimizin şimdiden medeniyet mefkûresi bilincinde cihan devleti olan Türkiye’mizin yöneticilerine bugünden katkı verebilirsek ne mutlu bize.” Dedi.