Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü il Antrenör Koordinasyon ve Değerlendirme Kurulu tarafından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri ile toplantı yapıldı. Atatürk Spor Salonu Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN, Tesisler Şube Müdürü Ahmet YÜCEL Spor Uzmanları ve antrenörler katıldı

Toplantıda İl Müdürlüğünün 2015 yılı çalışmaları değerlendirilerek, 2016 planlanması ve hedefleri anlatıldı. Bu bağlamda Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI konu ile ilgili bir açıklama yaptı. FINDIKLI ‘’ Ülkemizin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat yarışmalarında elde ettiği derecelerin hala beklenen düzeylerde değil. Milli Takımlarımızın başarılarının temelinde illerde yapılan sportif faaliyetlerin kalitesinin belirleyici olduğu bilinmektedir. Bu nedenle yaptığımız ve yapacağımız sportif eğitim faaliyetlerinin alt yapı ve elit sporcu eğitimi gibi farklı eğitim programları içermesi gerekmektedir. Yedi yıldır Milli Takımlara gönderdiğimiz sporcu sayısı iki yüz elli , antrenör sayısı ise  kırk civarındadır. En az yüz altmış, yüz yetmiş sporcumuz antrenörlerimizin ise tamamı İl Müdürlüğümüzün çatısı altında faal olan antrenör ve sporculardan oluşmaktadır.  İlimizi elit sporcu profili iyi ancak daha iyi olmaması için bir sebep yok. Zira son yıllarda yapmış olduğumuz tesisleşme otomatikman elit sporcu sayısına pozitif etki edecektir. Sizlerden 2016 – 2017  sezonunda daha yüksek performans bekliyoruz.’’ dedi.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’nın konuşmasının ardından toplantı sonunda antrenörlerin sorunları dinlenerek karşılıklı görüş ve öneriler istişare edilerek toplantı sona erdi.