Uluslararası 4. Altın Kayısı Satranç Turnuvasında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün destek ve katkılarından dolayı Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay’ın Fidan Sertifikasını Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı’ ya iletti.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’da “Böyle önemli bir turnuvanın ev sahipliğini yapmaktan mutlu olduklarını gelecek yıllarda da yapılacak olan turnuvalarda da seve seve katkı da bulunacaklarını, Sayın federasyon başkanımıza da böyle önemli bir turnuvayı ilimize verdiklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“Ayrıca turnuva gününün Ağustos ayına gelmesi ve mekan olarak ta spor salonunun klimasız olması nedeniyle bazı sıkıntılı durumların meydana geldiğinin farkındayız. Büyükşehir belediyesi başkanları ile yaptığımız istişareler sonucunda önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğimiz turnuvaların klimatize edilmiş bir mekanda yapılması kararlaştırılmış bulunmaktayız. Her şeye rağmen güzel bir turnuva oldu. Başta il temsilcisi Cemal Gürsel Toy olmak üzere tüm görev alan personellerimize teşekkür ederim.” dedi.