Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI Şeker arazisine yapılan Çok Amaçlı Spor Salonu ve Müştemilatı inşaat yapımını yerinde takip etti.

İnşaat çalışmasının incelemesine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ,Tesisler Şube Müdürü Ahmet YÜCEL, Mühendisler Rahmi ÖZKUL ve Arda DEMİRBAŞ katıldı.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI inşaat firma yetkililerinde ve kontrolörlerden bilgiler aldı. inşaatın ilerleyişinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI konu ile ilgili bir açıklama yaptı.  ‘’ Şeker Fabrikası alanında İl Müdürlüğümüze tahsis edilen 64.000 m2 lik bu alanı en rantabıl şekilde değerlendirerek ilimizin ihtiyacı olan tesisleri burada inşaa etmekteyiz. Bu bağlamda 1 adet 2500 kişilik spor salonu, 1 adet Tam Olimpik Yüzme Havuzu, 1 adet Gençlik Merkezi ve 1 Adet Çok Amaçlı Spor Salonunun inşaatları devam etmekte. Bunlardan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi bitmiş bitmiş durumdadır. Tam Olimpik Yüzme Havuzu ve Çok Amaçlı Spor Salonunun ise inşaatı devam etmektedir. Tesisler çevre düzenleme işiyle birlikte bittiğinde Malatya’mıza mükemmel bir spor kompleksi kazandırmış olacağız’’ dedi.