Türkiye Hentbol Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 28 – 01 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Hentbol 2. Lige Yükselme Playoff Şampiyonasında ilimiz Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü birinci olarak 2. Lige yükseldiler.

Alınan bu başarıdan dolayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret eden, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri aynı zamanda İl Temsilcisi olan Yeliz FIRAT mutluklarını paylaştılar.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI alınan bu başarıdan dolayı memnuniyetini dile getirdi. İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ Ankara’da yapılan Hentbol 2. Lige Yükselme Playoff Şampiyonasında ilimiz Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü birinci olarak 2. Lige yükselmesi bizleri oldukça mutlu etti. Kendilerine her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Umarım bundan sonra 2.lig de de bir çok başarıya imza atarak 1. Lige yükselirler. Ben şahsım ve kurumum adına Hentbol 2. Lige yükselen kulübümüz sporcularını ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim’’ dedi.