Türkiye Atletizm Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, İlimizde yapılan Küçükler ve Yıldızlar 2. Kademe Bölgesel Kros Liginde İlimiz Atletizmcilerimiz Kızlarda Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü 1. Erkeklerde Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 2. olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Alınan bu başarıdan dolayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

         Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ Atletizm başarı sıralamasında ilimizin önde gelen branşlarından biridir. Bir çok defa Milli Takıma Antrenör ve Sporcu gönderiyoruz, Ayrıca bir çok Türkiye ve Dünya Şampiyonasında dereceler alıyoruz. İlimizde yapılan Küçükler ve Yıldızlar 2. Kademe Bölgesel Kros Liginde Kızlarda Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü 1. Erkeklerde Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 2. olarak Aralık ayında Çorum ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılarAlınan bu başarıdan dolayı İl Temsilcimiz Mahmut ALUÇLUER’e antrenörümüz Erdal ALTUNTAŞ’a, Nevzat KOŞAR' a ve sporcularımızı tebrik eder, Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz’’ dedi.

         İl Temsilcisi Mahmut ALUÇLUER ise ‘’ Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi FINDIKLI’ ya çok teşekkür ediyorum. Bize her türlü konuda elinden gelen desteği veriyor bizlerde dereceler alarak verilen vazifeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Umarım Türkiye Şampiyonasında da iyi bir derece yapacağız’’ dedi.