Vali Kamçı, Hafta sonunda basın mensupları ile birlikte Hekimhan ilçesine giderek burada yapımı devam eden Kayak Tesisinde incelemelerde bulundu.

      Kalabalık bir grup basın mensubu ile Hekimhan İlçesine giden Vali Kamçı, İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu,  İlçe Belediye Başkanı Aliseydi  Millioğulları ve İlçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. İlk olarak ilçede yapılan Sema Pekdaş Kadın Dinlenme Evi’ni ziyaret ettiler. Basın mensupları ile bir süre burada dinlenen Vali Kamçı’ya ve Basın Mensuplarına Başkan Millioğulları Kadın Dinlenme Evi hakkında bilgiler verdi.

      Yol güzerğahında bulunan Hasançelebi mahallesinde durarak vatandaşlarla uzun süre sohbet edip onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Kamçı Yamadağı Kayak Tesislerinde beraberindekiler ile birlikte inceleme yaparak Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve Müteahhit Firma yetkililerinden bilgiler aldı.

      Kayak tesisleri yakınında bulunan yaylayı da ziyaret eden Vali Kamçı burada Yazıhan Kaymakamı  Bedirhan İmamoğlu, Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Dirijan Köylerini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri ve yayla sakinleri tarafından karşılandı.

      Yazıhan ve Kangal Cirit Takımlarının sergilediği Cirit ile Dirijan Köylerini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin sergilediği Tura oyununu büyük bir ilgi ve beğeni ile izleyen Vali Kamçı’ya Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi İlçe Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ İlçe Belediye Başkanı Ali Kazgan, Arapgir İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Vahap Küçük ve Kuluncak İlçe Belediye Başkanı Mehmet Boyraz da sonradan gelerek Yaylada düzenlenen bu gösterileri birlikte izlediler.