Türkiye Masa Tenisi Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 02 – 15 Ağustos 2015 tarihleri arasında ilimiz Yakınca Spor Salonun da yapılan Yıldızlar Kız – Erkek Masa Tenisi Milli Takım Kampını Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN, Tesisler Şube Müdürü Ahmet YÜCEL ziyaret etti.

Milli Takım Kampında antrenman yapan sporculara İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI baklava ikramında bulundu. Milli Sporcularla tek tek ilgilenen İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI bir açıklama yaptı; FINDIKLI ‘’ Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Sayın Oktay ÇİMEN’e ve Teknik Kuruluna Yıldızlar Kız – Erkek Milli Takım Kampını Malatya’ya vermesinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimizden geçireceğiniz süreç içinde umarım Malatya’dan memnun kalırsınız. Malatya’da geçireceğiniz süreç içerisinde her türlü desteği sizlere vereceğiz. Her türlü sorununuzda yanınızda olacağız. Milli Takım Kampında ve önünüzdeki spor hayatınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Yakınca Spor Salonunda yapılan Masa Tenisi Yıldızlar Kız – Erkek Milli Takım Kampına ilimizden Alican ŞEKER, Arda Mecit GENÇ, Uğur BAYER, Eray AKBAŞ sporcu olarak Miraç KAHRAMAN, Sedef KAHRAMAN, Mehmet KALKAN Antrenör olarak ,İl Müdürlüğümüz Kadrolu Masa Tenisi Antrenörü Ömer TEKİN ise Kamp Müdürü olarak Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından görevlendirilmişlerdir. Toplamda 37 Sporcu 3 Antrenör 1 Kamp Müdürü katılmaktadır.  Ayrıca Yıldızlar Kız – Erkek Milli Takım Kampının sona erdikten sonra, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Minikler Milli Takım Kampını da Malatya’ya da gerçekleşecektir.