Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Okullar Arası Badminton Gençler (Kız-Erkek) Grup Birincilik Müsabakaları başladı. İlimiz Yakınca Spor Salonun’da yapılan müsabakaların açılış törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, Spor Şube Müdür Ömer DAĞDELEN, idareciler, antrenörler ve sporcular katıldı. 

Açılış seremonisinde bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ Okullar Arası Badminton Gençler (Kız-Erkek) Grup Birincilik Müsabakaları için Adıyaman, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Urfa, Tunceli, Adana, Diyarbakır, Hatay ve Mersin illerinden gelen sporcularımız, antrenör ve idarecilerimize hoş geldiniz. Malatya’da sizleri ağırlamaktan dolayı memnuniyet içerisindeyiz. Grup Müsabakaları boyunca ilimizde geçireceğiniz süreç içerisinde herhangi bir sorun yaşamanız halinde biz idareciler her zaman sizlerin yanınızdayız. Umarım ilimizden güzel anılar ile memleketlerinize dönersiniz. Yapılan müsabakaların fair-play çerçevesinde geçmesini temenni ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

19 Mart Perşembe gününe kadar devam edecek. Okullar Arası Badminton Gençler (Kız-Erkek) Grup Birincilik Müsabakalarına Adıyaman, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Urfa, Tunceli, Adana, Diyarbakır, Hatay ve Mersin illerinden 55 erkek 60 kız toplamda 110 sporcu katılıyor. Okullar Arası Badminton Gençler (Kız-Erkek) Grup Birincilik Müsabakalarında dereceye giren takımlar 08-12 Nisan Erzincan’da yapılacak olan Türkiye Birinciliğine katılmaya hak kazanacaklar.