08 – 10 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonasında İlimiz Milli Takım Antrenörü Nazım DENİZHAN ve sporcularımız Serkan BAYRAM ve Muhammed TEKEL katılmışlardı. Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Moldava ve Arnavutluk olmak üzere 7 Ülkeden yaklaşık 100 sporcunun yarıştığı şampiyonada Milli Takımımız takım halinde birinci, sporcularımız Serkan BAYRAM ve Muhammed TEKEL Çift Erkeklerde 1. Aynı zamanda Serkan BAYRAM tek Erkeklerde de Balkan üçüncüsü oldu.

İlimiz Milli Takım Antrenörü Nazım DENİZHAN, sporcularımız Serkan BAYRAM ve Muhammed TEKEL, almış oldukları bu başarıdan dolayı İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI bir açıklama yaptı.
FINDIKLI’’ İlimizin Badminton Milli Takım Antrenörü Nazım DENİZHAN, sporcularımız Serkan BAYRAM ve Muhammed TEKEL özverili ve disiplinli çalışmaları neticesinde almış oldukları bu başarı bizleri oldukça onure etti. Kendilerine verdiğimiz desteklerin karşılığında Serkan BAYRAM ve Muhammed TEKEL Çift Erkeklerde 1. aynı zamanda Serkan BAYRAM tek Erkeklerde de Balkan üçüncüsü olması bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kendilerinden Avrupa ve Dünya dereceleri bekliyoruz. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak sporcularımız Serkan BAYRAM, Muhammed TEKEL ve antrenörleri Nazım DENİZHAN’ı da yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi’’.