30 Ekim – 02 Kasım 2014 tarihler arasında Ankara Sincan’da 97 kulüpten 482 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Badminton 15 yaş altı Türkiye Şampiyonasında Serkan BAYRAM ve Muhammed TEKEL Türkiye birincisi, Antrenör sıralamasında İl Müdürlüğümüz Badminton antrenörü Nazım DENİZHAN’da Türkiye dördüncüsü oldu.

Alınan bu başarıdan dolayı  Serkan BAYRAM, Muhammed TEKEL ve İl Müdürlüğü Badminton antrenörü Nazım DENİZHAN Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret ettiler. İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI alınan bu başarıdan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 FINDIKLI ‘’  Badminton 15 yaş altı Türkiye Şampiyonasında ilimiz sporcuları Serkan BAYRAM ve Muhammed TEKEL çiftlerde Türkiye Şampiyonu olması bizleri oldukça memnun etti. Ayrıca Türkiye Badminton Şampiyonasında hem antrenör olarak hem de takım sıralamasında Malatya’yı dördüncü sıraya taşımaları ayrıca gurur vericidir. Bu başarının arkasında disiplinli ve özverili bir şekilde sporcularımızı çalıştıran İl Müdürlüğü Badminton antrenörü Nazım DENİZHAN’ı sporcularımızı tebrik ediyorum. Serkan BAYRAM, Muhammed TEKEL sporcu olarak, İl Müdürlüğü Badminton antrenörümüz Nazım DENİZHAN   ise milli takım antrenörü olarak 08 – 10 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan 15 Yaş altı Badminton Balkan Şampiyonasına gidecekler şimdiden kendilerine başarılar diliyorum’’ dedi.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız Serkan BAYRAM, Muhammed TEKEL’ e başarılarından dolayı kol saati hediye etti.