TEKNOFEST2021'e katılmak için Malatya Deneyap Teknoloji Atölyeleri öğrenci gruplarımız hazırlıklarına devam ediyor.  Proje fikirleri üzerinde çalışan ve Teknofest başvuru hazırlıklarını sürdüren öğrencilerimizi ziyaret eden Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN gençlerimize başarılar dileyip sohbet etti.

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen “Teknoloji Yarışmalarına” başvurular 28 Şubat’a kadar devam ediyor. Bu yıl TEKNOFEST Teknoloji yarışmalarına yine ilköğretimden, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar nitelikli binlerce gencimiz hayallerini gerçekleştirmek için birbirinden farklı kategorilerde düzenlenen teknoloji yarışmalarına katılabilecek.

Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları bu yıl 34 farklı kategoride düzenleniyor. TEKNOFEST 2020’den farklı olarak Karma Sürü Simülasyon, İletişim Teknolojileri, Savaşan İHA, Yapay Zeka, Kültür ve Turizm Teknolojileri, Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri, Tarımsal İnsansız Kara Aracı, Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışmaları ilk kez düzenleniyor.

 Malatya Deneyap öğrencileri Teknofeste 41 projeyle başvurmayı hedefliyor. Öğrencilerimize başarılar dileriz.