Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti. Masa Tenisi Dostluk Ligi kapsamında Malatya’da bulunan Koç, bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, temaslarda bulundu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç İl Müdürlüğü ziyaretinde Malatya’nın Masa Tenisi Sporunun ileri seviyede olduğunu kaydederek verilen destek ten dolayı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya teşekkürlerini iletti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da ‘’ Masa Tenisi Sporu ilimizin başarılı olduğu branşlardan biridir. Masa Tenisi branşına her türlü desteği verdik, veriyoruz ve vermeyende devam edeceğiz. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Sayın Kerim Koç’ta İlimize bir çok müsabakalar verdi. Keza yine bu müsabakalardan biri olan 25 farklı ilden 120 sporcunun katıldığı Dostluk Ligi´nin 14. etabı olan Malatya Masa Tenisi Müsabakaları ’da burada. Kendisine verdikleri desteklerden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Daha sonra İl Müdürü Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç’a kayısı paketi hediye etti. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ise Raket ve Filama hediye etti.