Türkiye Badminton Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan, 13 – 21 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara ilinde Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi Spor Salonunda yapılacak olan Uluslararası Gençler Badminton Turnuvasına Milli Takım Sporcusu olarak ilimiz badminton sporcularından Mehmet Ali GÜCÜK, Abdul Samet KEZER, Muhammet Yasin YİĞİT, Özgür Koray BAYRAM, Neslihan KARSAVURAN, Muhammet TEKEL, Serkan BAYRAM, Ömer ATILMIŞ, Mehmet AKARSU ve Betül BAŞKAN antrenör olarak ise Merve ASLAN ve İl Müdürlüğümüz Badminton antrenörü Nazım DENİZHAN davet edilmiştir.

Badminton Milli Takımına davet edilen ilimizden 10 sporcu ve antrenörleri Merve Aslan, il Müdürlüğü antrenörümüz Nazım DENİZHAN Milli Takım Kampı ve Milli Müsabakalar öncesinde Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ Badminton Milli Takımımıza ilimizden 10 sporcumuzun ve 2 antrenörümüzün davet edilmesi bizleri oldukça memnun etti ve onurlandırdı. Kuşkusuz bu başarıda önce sporcularımız disiplinli ve azimli çalışması en önemli etkendir. Bir başka etken ise Antrenörümüz Nazım DENİZHAN'ın özverili ve verimli antrenmanları bir başka etkendir. Hem sporcumuzu hem de antrenörümüzü tebrik ediyor, Milli Takım'da da yeni başarılar elde etmelerini temenni ediyorum’’

Nazım DENİZHAN ise ‘’ İlimizde Badminton branşının bu seviyelere gelmesinde en büyük desteği olan İl Müdürümüz Mustafa Sadi FINDIKLI’dır. Müdürümüz sağ olsun bize yıllarca her türlü desteği verdi. Gerek Tesis, gerek antrenman için malzeme gerekse de müsabakalara giderken sağladığı kolaylıklar sayesinde sporcularımız Milli Takım düzeyine gelerek bu seviyelere ulaştılar. Ben Sporcularım ve aileleri adına İl Müdürümüz Sayın Mustafa Sadi FINDIKLI’ya  çok teşekkür ediyorum’’ dedi.