Malatya Okul Sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat KILINÇ, Okul Sporları Şefi Cüneyt AKKAYA, tertip komitesi üyeleri Yalçın SİNCER, Okul Sporları Personeli Sportif Eğitim Uzmanı Cengiz YİĞİT, Beden Eğitimi Öğretmenleri, il temsilcileri ve antrenörlerin katılımıyla gerçekleşti.

2016 – 2017 yılı Okul Sporları Değerlendirmesi yapıldıktan sonra 2017-2018 yılı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı. Toplantıda Beden Eğitimi Öğretmenlerine okul sporları müsabakalarına katılımın nasıl yapılacağı ile ilgili sunum yapıldı. Yapılan sunumda bu yıl yapılan yenilikler, yeni açılan okullar, Okul Sporları Yönetim Sistemi, Talimatları ve diğer kurallar hakkında bilgiler aktarıldı.

 Toplantıda okul sporlarının sorunları ve çözüm önerileri gündeme getirildi. Beden Eğitimi öğretmenleri söz hakkı alarak konuşmalar yaptı. Daha sonra karşılıklı soru-cevap şeklinde konulara açıklık getirilerek toplantı sona erdi.